Training als beroep Trainingen Contact  
Training als beroep Deel 1 / Trainingstheorie + CD-ROM Training als beroep set Deel 2 / Oefeningen in sociale vaardigheid Trainingen als beroep Deel 3 / Oefeningen in interculturele vaardigheid Trainingen als beroep deel 4 / mee oefeningen in sociale en interculturele vaardigheid Training als beroep / CD-ROM Communiceren  
       
 Communicatieleer, een inleiding

Frank R Oomkes
 

Online bestellen

 

 

Wij vullen onze dagen met praten en luisteren, schrijven en lezen, vergaderen, telefoneren, e-mailen en televisie kijken. Wat doet dat ons en wat doen wij ermee? Als communicatie zo bepalend is voor ons bestaan, is het zeker nuttig om méér te weten van wetten, regels en patronen van communicatie.

 
 448 pagina's
ISBN 90 5352 537 8
8e herziene druk

 

  Veel onderwerpen komen aan de orde: principes en modellen van communicatie, lichaamstaal, communicatiepatronen, interculturele communicatie en cultuurschok, communicatie in groepen, communicatie van enkeling tot groep en de werking en uitwerking van massacommunicatie. Hoewel veel onderzoek verwerkt is om tot verantwoorde uitspraken te kunnen komen, is de stijl persoonlijk, toegankelijk en worden veel voorbeelden uit het dagelijks leven gegeven.

Deze achtste druk van Communicatieleer is volledig herzien. Met name de nieuwe communicatieontwikkelingen (informatie- en communicatietechnologie) krijgen ruime aandacht.
 

 

  Terug naar boven